Eski MegaPack (burada) itibaren ardından. Artık yeni logolarla paketi ve güncellemeleri yapmak o kadar kolay kılan bir sistem (benim için) güncelledik. Ben grafik klasöre koymadan önce eski paketleri veya başka herhangi bir paket silme öneriyoruz. Bu sadece .* hiç hata meydana emin olacak
Download Links
Dosya boyutu etrafında 1.41GB ve böylece boyutu Filefront o HJSplit ile bölünmüş oldu uygun olmasıdır. Download 3 bölümden sonra HJSplit (download buraya gidin) kullanın. Aşağı o sayfanın en altına ve tercih örneğin platforma gelin Windows, Linux, Mac. Üç indirme bağlantıları tıklatın biri (farklı sitelerde sadece üzerinde, ama hepsi aynı download konum) listesini görmek kadar seçildikten sonra aşağı sayfa kaydırma. Bir kez ve açık HJSplit indirilen yeniden dosyaları katılmak için Katıl ve lütfen 'Logos.rar.001' adlı dosyayı bulmak zorunda Logos.rar.002 ve Logos.rar.003 aynı klasörde örneğin Belgelerim, sonra HJSplit otomatik olarak bulacaktır. Katılmak ve size Belgelerine WinRAR veya 7zip ve hareket kullanarak açmak "2011 Logos" \ Sports Interactive \ Football Manager 2011 \ grafik \ resimleri adında bir RAR dosyası olacak bekleyin.
Eski pack kiti üreticileri ya da logo yaratıcıları vb * Not.
Ben Belgelerim söylemek içine yol dışına taşıyarak eski takımını tutmak öneriyoruz. Yeni paket rağmen bana güncellemek için kolay sizin logoları bulmak için zordur. Eğer yeterli alan yoksa, o zaman arıyorum kimlik FM daha kolay takım bulmak için yapmak göstermektedir.
Updates
FMDiscussion sitesinin yapmış olduğu dev paket.Orda yazılanları sözlükten Türkçe'ye çeviripte koydum