Düşme potasından uzak durmalısnı çok riskli yerin
Blue Square Bet Premier Ligi 28.-31. Haftalar
3 Maçlık galibiyet serimiz Stockport deplasmanında son buldu.Zaten formda olan ev sahibi ekip üst üste 5. maçını kazandı.Maçtada zaten bizden üstün oynadılar ve kazandılar.
Bu maça yenilmemek parolası ile çıktık.Çünkü geçen hafta kaybetmiş ve moraller düşmüştü.Yenilmemeyi başardık fakat kötü bir oyun sergileyerek.
Barrow karşısında mükemmel bir oyun sergiledik fakat bir türlü topu filelerle buluşturamamıştık.Yine son dakikalarda golcümüz imdada yetişti ve olası puan kayıplarını önledi.Galibiyet çok iyi oldu.
Yine deplasmanda zorlanmadan golleri atıyor ve kazanıyoruz.Takım nedense deplasmanda daha iyi oynuyor.Yine tırmanışa geçtik.
Maçlar iyi gidiyor.Üst sıralara yavaş yavaş tırmanıyoruz.Bu sezon bizim için iyi bir deneyim oluyor.Bir sonraki sezon rakiplerine acımayacağını düşünüyorum![]()
Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlarBlue Square Bet Premier Ligi 32.-38. Haftalar
Play - Off mücadelesi veren rakibimize evimizde geçit vermeyerek bu ligde birde Mansfield gerçeği olduğunu hatırlatıyoruz.
Alt sıralardaki rakibimiz ile aramızda dağlar kadar fark olduğunu kendilerine izah etmiş bulunuyoruz. Ortaya konulan futbol güzel neticeler güzel fakat birde gol yemesek.
Kötü oynamamıza rağmen 2 farklı neticeyi bulduk.Fakat skoru koruyamadık . Olsun ben bunu kaybedilmiş 2 puan değil kazanılmış 1 puan olarak görüyorum ortaya konulan oyundan dolayı.
Yine fazla pozisyon olmasada rakibe katı defansla kaleye şut şansı çok az verdik.Kısıtlı pozisyonlarda üretkenliğimizi konuşturduk diyebilirim. Son 6 maçta alınan 16 puan ise işlerin yolunda olduğunun göstergesi.
Yine alt sıralardaki rakibimize karşı net bir oyun ortaya koyarak sürprize taviz vermiyoruz.
Skor güzel olmasına güzel fakat kaleyi bulan 1 şut yine gol olarak sonuçlandı. Gelecek sezon kaleci transferi için iyi bir yatırım yapacağız gibi görünüyor.
Kendi evinde taraftar desteğiyle çok iyi oyun ortaya koyan Luton karşısında 1 puanı koparıyoruz.Maç ise son derecede kısır geçti.Araştırıp baktımda her takıma 1000-2000 arası seyirci gelirken bunlar kapalı gişe oynuyor neden acaba.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)