7 Mayıs 2011 Cumartesi
LA Lakers maçında tercihimin sebebi Lakers 2 maçtada dallasa karşı bi üstünlük kuramadı ve ron artest bu maçta oynamıyacak.Kobe bryant ise gerçekçi olursak takımı sırtlayamıyor bir türlü.Sayılarını yine atıyor ama yeterli olmuyor ron artest yokluğunda işleri zor.Pau Gasol de playoff'un başından bu yana bekleneni bir türlü veremedi.
Dallas cephesinde ise Dirk nowitzki 2 maçtada boyalı alanda kendi dişine göre bi adam bulamadı ve Dallası sırtlayan isim oldu.Bu maçtada beklentileri karşılayacaktır diye düşünüyorum.
Son olarakta maça açılan 186,5 limite bakarsak tercihimi alt oynamaktan yana kullanıyorum.Neden derseniz;2 maçta sadece ilk maçta bu limit aşıldı.bunun sebebide izleyenler hatırlıyacaktır ilk yarının sonunda Lamar Odom'un son saniye atışında foul çalınması ve ardından dallasa bir tektin faul çalınması.Bu maçtada La Lakers 3.çeyrekte bir aralar farkı 16 sayıya kadar çıkarmışken maçı kaybettiler.Yani Lakers güven vermiyor...
Tahmin: İY/MS:1/1 ayrıca alt
Atlanta maçına gelecek olursak bu maçta ilk yarı atlanta kolay kolay farkı açtırmaz diye tahmin ediyorum.ilk maçı almalarında en büyük rol şüphesiz joe johnson'undu 36 sayı kaydetmişti bu adam.Ama Chihago takımında ise MVP derrick Rose bulunuyor.
Atlanta buraya gelene akdar ilk yarıların takımı oldu ama ilk yarıdaki performansını 2.yarılarda sürdüremedi sadece serinin ilk maçında bu böyle olmadı.Sebebide Joe Johnson
uzun lafın kısası Chihago maçı handikap ile kazanır diye tahmin ediyorum fakat 1/2 tercihi de oranıyla cazip geliyor.Ayrıca maça açılan 179,5 limitte çok can yakıcak gibi duruyor.
Tahmin: İY/MS 1/2
Son olarak:
LA Lakers maçında handikap lakers tarafında İY/MS 2.5/4.5
Dallas ilk yarıyı 3 sayı farkla 2.yarıyı 5 sayıyla kazanması gerekiyor.
Atlanta Maçında ise handikap Atlanta tarafında İY/MS 2.5/4.5
Bizim tahmine göre Atlanta ilk yarı 3 sayı fark yemiyecek ve 2.yarı chihago maçı 5 sayı farkla kazanması gerekiyor.
Umarım ki faydalı olur bu bilgiler.Biraz geç oldu ama olsun.Saygılar.

LinkBack URL
About LinkBacks
Özet geçersek Atlanta ilk yarı direnç gösteremedi MVP kontrolü ele aldı maç boyunca ve chihago rahat kazandı.LA Lakers ise dallas karşısında ilk 2 maçta ki klasiği gerçekleştirdi.İlk yarıda önde bitirdiği maçı dallasa teslim etti ve seride 3-0 geriye düştü.NBA tarihinde 3-0dan geri gelen bi takım yokmuş yani LA lakers işi mucizelere bıraktı.