+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Ambreyn ile NBA PLAYOFFS 2011

Oyuncu ambreyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ambreyn ile NBA PLAYOFFS 2011

7 Mayıs 2011 Cumartesi

LA Lakers maçında tercihimin sebebi Lakers 2 maçtada dallasa karşı bi üstünlük kuramadı ve ron artest bu maçta oynamıyacak.Kobe bryant ise gerçekçi olursak takımı sırtlayamıyor bir türlü.Sayılarını yine atıyor ama yeterli olmuyor ron artest yokluğunda işleri zor.Pau Gasol de playoff'un başından bu yana bekleneni bir türlü veremedi.

Dallas cephesinde ise Dirk nowitzki 2 maçtada boyalı alanda kendi dişine göre bi adam bulamadı ve Dallası sırtlayan isim oldu.Bu maçtada beklentileri karşılayacaktır diye düşünüyorum.

Son olarakta maça açılan 186,5 limite bakarsak tercihimi alt oynamaktan yana kullanıyorum.Neden derseniz;2 maçta sadece ilk maçta bu limit aşıldı.bunun sebebide izleyenler hatırlıyacaktır ilk yarının sonunda Lamar Odom'un son saniye atışında foul çalınması ve ardından dallasa bir tektin faul çalınması.Bu maçtada La Lakers 3.çeyrekte bir aralar farkı 16 sayıya kadar çıkarmışken maçı kaybettiler.Yani Lakers güven vermiyor...

Tahmin: İY/MS:1/1 ayrıca alt

Atlanta maçına gelecek olursak bu maçta ilk yarı atlanta kolay kolay farkı açtırmaz diye tahmin ediyorum.ilk maçı almalarında en büyük rol şüphesiz joe johnson'undu 36 sayı kaydetmişti bu adam.Ama Chihago takımında ise MVP derrick Rose bulunuyor.
    Atlanta buraya gelene akdar ilk yarıların takımı oldu ama ilk yarıdaki performansını 2.yarılarda sürdüremedi sadece serinin ilk maçında bu böyle olmadı.Sebebide Joe Johnson
    uzun lafın kısası Chihago maçı handikap ile kazanır diye tahmin ediyorum fakat 1/2 tercihi de oranıyla cazip geliyor.Ayrıca maça açılan 179,5 limitte çok can yakıcak gibi duruyor.

Tahmin: İY/MS 1/2

Son olarak:
    LA Lakers maçında handikap lakers tarafında İY/MS 2.5/4.5
    Dallas ilk yarıyı 3 sayı farkla 2.yarıyı 5 sayıyla kazanması gerekiyor.

Atlanta Maçında ise handikap Atlanta tarafında İY/MS 2.5/4.5
    Bizim tahmine göre Atlanta ilk yarı 3 sayı fark yemiyecek ve 2.yarı chihago maçı 5 sayı farkla kazanması gerekiyor.

Umarım ki faydalı olur bu bilgiler.Biraz geç oldu ama olsun.Saygılar.

Gerçekten güzel bi gece oldu..Tahminlerden ise sadece maç sonları tuttu.Legal olmayan bir siteden oynadığım için benim kuponlarım geldi oralarda direk maç sonu oynamıştım fakat yukarda sunduğum iddaa kuponu hüsran oldu Özet geçersek Atlanta ilk yarı direnç gösteremedi MVP kontrolü ele aldı maç boyunca ve chihago rahat kazandı.LA Lakers ise dallas karşısında ilk 2 maçta ki klasiği gerçekleştirdi.İlk yarıda önde bitirdiği maçı dallasa teslim etti ve seride 3-0 geriye düştü.NBA tarihinde 3-0dan geri gelen bi takım yokmuş yani LA lakers işi mucizelere bıraktı.

Bu gece yapılacak maçlar hakkındaki yorumlarımı çok geç olmadan eklerim.Herkese bol kazançlar diliyorum.

8 Mayıs 2011 Pazar

Boston-Miami

Bilindiği gibi miami seride 2-0 önde ve yine bilindiği gibi boston'ı geçtikleri taktirde yüksek bir ihtimalle chicago ile karşı karşıya gelcekler.Chicago ise seride 2-1 önde.Demek istediğim şu ki;
    İlk 2 maçta boston'ı rahat geçen bir miami
    Eğer seride 4-0 ı yakalarsa azda olsa dinlenme fırsatı bulacak olan miami bu maçı bırakmaz diyorum.
    Boston takımı öyle küçümsencek bi takım değil elbette kadrosuda çok güçlü fakat miami işi fazla uzatmak istemeyecektir.
    Ayrıca maç sonunda miami'e 3.5 Handikap verilmesi beni daha da cesaretlendiriyor.

Tercihimi MS 2 (3.5 Handikap) olarak kullanıyorum.(Miami 4 sayı farkla yenilmez)

Memphis-Oklahoma city

Bu maçta tercihimi 199.5 sayı limitinin aşılacağını düşünerek Üstten yana kullanıyorum.Bildiğiniz gibi memphis SA spurs'u seride 4-2 geçerek buraya geldi.Spurs fastbreak'leri çok kullanan bi takım değil ve genelde kontrollü bi oyun tercih etmişti.Bu yüzden maçlarda toplam sayılar bu sayı barajının yanına bile yaklaşmadı.Fakat Oklahoma takımı çok genç ve çok koşan bi takım.Oyun hakimiyeti kimin elinde olursa olsun bol sayılı bir maç olacaktır.
    Zach Randolph takımını sırtlar ve kevin durant ondan aşağıda kalmaz.Oklahoma oyunun temposunu arttırır ve maç üst olur diye düşünüyorum.

Tahmin : 199.5 sayı Üstü

NOT:Bu verdiğim handikaplar ve limitler iddaa'ya göre verilmektedir.Yabancı sitelerden oynayan arkadaşlar burdan kafalarına yatan tahminlerin handikaplarını ve limitlerini kontrol etsinler benden uyarması.Örnek kupon eklemek isterdim fakat iddaa'da bu iki maç MBS 3 olduğu için yanına bir maç daha eklenmesi gerekiyor.Bu saatte yazmamın sebebide kafanıza yatan tahminler olursa kuponlarınıza eklersiniz diyedir.Herkese bol kazançlar diliyorum...

+ Konuyu Cevapla

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)